Bliv Citrix-partner

Bliv en del af et netværk af anerkendte teknologiledere og giv dine kunder adgang til brancheførende værktøjer til levering af sikre data og apps. Ved at blive Citrix-partner kan du udvide dine forretningsmuligheder på nye, lukrative markeder. Planlæg, installer og administrer Citrix-løsninger for at øge profitten – både for din virksomhed og dine kunder

Vælg et partnerskab, der opfylder dine målsætninger.

Reselling, Consulting eller Hosting af Citrix-løsninger

Service provider

Lever Citrix virtualiseringsløsninger, herunder hostede desktops og applikationer, på leje- eller abonnementsbasis eller som services.

Løsningsrådgiver

Vind dine kunders tillid som ekspert inden for løsninger, der muliggør mobile arbejdsformer og optjen incentives som anerkendelse for dit engagement og din succes.

SaaS Referral-partner

Anbefal vores brancheførende SaaS-løsninger for små virksomheder til dine kunder og få store belønninger for hver kvalificeret henvisning.

Systemintegrator

Hjælp enterprise kunder med at udvikle, planlægge og levere innovative forretningsløsninger, der udnytter Citrix-produktporteføljen.

Få mere at vide

Uafhængig softwareudbyder

Integrer Citrix-teknologi i dine egne softwareløsninger for at kunne levere best-in-class funktionalitet og ROI.

Få mere at vide

Administrer og giv support til partnere
 

Distributør

Lever salg, ordreafvikling og support til Citrix-løsningsudbydere og -forhandlere.

Tilbyd uddannelse
 

Autoriseret uddannelsescenter

Hjælp kunder med at forøge deres ROI og forbedre it-produktiviteten med undervisning og certificering inden for Citrix-produkter.

Præsenter kompatible løsninger

Citrix Ready

Gør det nemt for kunderne at finde dine produkter, løsninger eller services efter test og at bekræfte deres Citrix-kompatibilitet.