Løsninger for it-afdelinger i sundhedssektoren

Citrix-løsninger for it-afdelinger i sundhedssektoren giver mulighed for digital forvandling, der giver klinikere øjeblikkelig adgang til patientoplysninger ved facilitets-, device- og netværks-roaming.

Gør adgangen til elektroniske sygejournaler nemmere ved at centralisere EHR-implementering. Levér hele desktops eller kun applikationerne til ethvert device – herunder arbejdsstationer på hjul, tynde klienter med ekstra lave omkostninger, pc'er, Macs, og tablets. Citrix giver klinikeren en oplevelse i realtid, der er lige så god eller bedre end oplevelsen ved en lokal installeret applikation.

Mobile Citrix-helbredsløsninger forbedrer kliniske arbejdsgange og patientengagement ved at give klinikerne adgang til sensitive oplysninger på ethvert mobildevice.  Apps og data følger med ved device- og rum-roaming og reducerer klik på og unødvendig genopstart af apps ved visning af patientdata.

It kan levere en problemfri, konsekvent oplevelse – uanset brugerens devicetype, tid eller placering – der omfatter adgang til elektroniske sygejournaler (EMR) samt kliniske og forretningsmæssige applikationer, der ikke er EMR. Med enkeltbilledadministration kan it-afdelinger let skalere miljøet og levere nye softwareopgraderinger eller fejlrettelser på tværs af infrastrukturen på en måde, der er gennemsigtig for brugeren.

Forenkl HIPAA- og HITECH-compliance, og opfyld krav til revision ved at håndhæve politikker, der specificerer kontekstuel adgang til beskyttet sundhedsoplysninger (PHI), og opret et revisionsspor. Citrix-løsninger indeholder indbyggede værktøjer til overvågning, logføring og rapportering for at hjælpe it-afdelinger med både aktive compliance-hændelser og undersøgelser af forholdene.

Citrix-løsninger sørger for, at beskyttede sundhedsoplysninger (PHI), data fra kliniske undersøgelser og patientens finansielle oplysninger ikke opbevares på devices, men i datacenteret, hvor oplysningerne er mest sikre.  NetScaler Unified Gateway reducerer angrebsoverfladen ved at konsolidere adgangspunkter med granulære adgangskontrolpolitikker, herunder understøttelse af nFactor-godkendelse for at fremme PHI-compliance.   

Kontrollér adgangsrettighederne for entreprenører og tilknyttede virksomheder ved kun at give specifik adgang til nødvendige oplysninger om virksomhedsleverede eller brugerejede mobildevices. Citrix-løsninger gør ophævelsen af adgang lige så hurtig og enkel. Når adgang er korrekt konfigureret, vil den ikke kun blive ophævet på mobildevices, men alle kontrollerede data vil blive fjernet, uanset om devicet er på netværket eller ej, for at sikre HIPAA-compliance.

100 %

100 % af de 10 største sundhedsorganisationer i USA anvender Citrix' it-løsninger.

IoT-arbejdsrum til sundhedsplejen

Med vores nuværende miljø kan vi levere vores EMR-system, dikteringssoftware, røntgenbilledvisere m.m. til tusindvis af klinikere og personale, uanset hvor de befinder sig. Vi kan fjernslette mobildevices, hvis de bliver væk eller stjålet. Og det bedste er, at det hele fungerer uden problemer for vores slutbrugere. De fleste af dem ved ikke engang, hvordan det sker – de ved bare, at det virker.
Linda Shanley
Vicepræsident og CIO
Saint Francis Hospital and Medical Center

Næste skridt