Citrix alliancer

Se, hvordan vi samarbejder med vores partnere om at levere innovative løsninger

Oplev, hvordan Citrix og førende organisationer samarbejder om at levere komplette løsninger med optimeret performance og oplevelse.

Oplev vigtige teknologipartnere, som integrerer Citrix-produkter i deres løsninger for at forbedre sikker levering af apps og data.

Gennemse Citrix Ready Markedspladsen

Atlantis er en effektiv softwaredefineret lagringsplatform, der accelererer installationer af Citrix ved at sænke prisen på installationer, hvilket øger hastigheden på personlige desktops, data og tjenester og gør det muligt for kunderne at implementere Citrix-teknologier hurtigere.

En førende løsning inden for resultatstyring, som hjælper Citrix-kunder med at få skønne brugeroplevelser og maksimere forretningstjenester af kritisk betydning, mens den samtidig leverer det lovede ROI.

Som end-to-end-løsning til virtuelle arbejdspladser transformerer Flexxible IT og Citrix et kompliceret VDI-projekt til en nøglefærdig løsning, der gør installation, anvendelse, administration og vedligeholdelse nemmere, hurtigere og sikrere.

Citrix og HP, Inc. har været banebrydende på markedet for applikations- og desktoplevering i over 10 år og har sat standarden for produktivitet, mobilitet og cloudløsninger på arbejdspladsen.  

It-sikkerheds- og service management-virksomheden Ivanti beskytter sammen med Citrix organisationer mod sikkerhedstrusler og leverer it-tjenester hurtigere. Teknologierne, der tidligere var kendt som AppSense, er blevet anvendt i over 15 år til at hjælpe med at sikre, optimere og administrere Citrix-miljøer.

En pioner inden for visuel databehandling med et særligt fokus på super-, mobil clouddatabehandling, der styrker oplevelsen af Citrix virtuel desktop-infrastruktur (VDI).

En all-flash-tjenesteudbyder, der sammen med Citrix hjælper kunder med at levere en overlegen virtuel desktopoplevelse til slutbrugere, som er enkel at administrere og omkostningseffektiv.

En anerkendt virksomhed inden for udskrivningsvirtualisering, der hjælper med at forbedre udskrivning i de virtuelle Citrix desktop-infrastrukturmiljøer (VDI).