Driver digital transformation

Hos Citrix er der ét princip, der driver os: At gøre verdens apps og data sikre og lettilgængelige. Hvor som helst. Når som helst. Og på ethvert device eller netværk.

Vi mener, at teknologi skal frigøre. Frigøre organisationer, så de kan sætte nye grænser for produktivitet og innovation. Give folk mulighed for at arbejde hvor som helst og når som helst. Og give IT-afdelingen sjælefred, fordi de ved, at kritiske systemer altid vil være tilgængelige og sikre.

Her hos Citrix er det vores mission at skabe en verden, hvor folk, organisationer og ting er sikkert forbundne og tilgængelige. Et sted, hvor alle virksomheder er digitale virksomheder. En verden, hvor vores kunder er i stand til at gøre det ekstraordinære muligt. Dette vil vi opnå ved at opbygge verdens bedste integrerede teknologiske service til sikker levering af apps og data – når som helst, hvor som helst.

Strategier for at virkeliggøre vores vision

Efterhånden som virksomheder af alle slags bliver digitaliserede, er organisationer afhængige af evnen til at skabe nye disruptive forretningsmodeller, nye måder at engagere medarbejdere og kunder på og nye måder at arbejde på. Alligevel er kompleksiteten og begrænsningerne i forældede systemer samt bekymringer over sikkerhed noget, der forhindrer virksomheder i at bevæge sig helt ind i den digitale verden.

Vi tror, ​​der er en bedre måde at drive den digitale virksomhed på. Vi har fire centrale strategier i vores bestræbelse på at tilføre brændstof til den digitale transformation og virkeliggøre vores vision:

  • At blive førende inden for Workspace as a Service (WaaS) ved at levere branchens mest omfattende og integrerede platform til sikker levering af apps, data og netværksom en service i Citrix skyen.
  • At styrke vores lederskab og vækst i applikations-levering, virtualisering og mobilitet.
  • At opnå en klar førerposition inden for sikre løsninger til levering af netværk til enterprises, midt-marked og strategiske serviceudbydere.
  • At blive den foretrukne og mest anvendte løsning på filsynkronisering og -deling i virksomheden (EFSS, Enterprise File Sync and Sharing) for brugere i virksomheder på tværs af alle brancher.

Oplev løsninger, der imødekommer dine unikke branche- og forretningsbehov

Citrix (NASDAQ:CTXS) stræber efter at skabe en verden, hvor mennesker, organisationer og ting er sikkert forbundne og tilgængelige for hermed at muliggøre det ekstraordinære. Citrix' teknologi gør verdens apps og data sikre og lettilgængelige, så folk kan arbejde hvor som helst og når som helst. Citrix leverer en komplet og integreret portefølje af løsninger til Workspace-as-a-Service, levering af applikationer, virtualisering, mobility, levering af netværk samt fildeling. Denne portefølje sætter IT-afdelinger i stand til at sørge for, at kritiske systemer er sikkert tilgængelige for brugerne via cloud eller on-premise og på tværs af devicetyper og platforme. Vi havde i 2015 en årlig omsætning på 3,28 milliarder USD, og på globalt plan bruges Citrix-løsninger af mere end 400.000 organisationer og over 100 millioner brugere. Få mere at vide på www.citrix.dk.