Vi har samlet Citrix-løsninger og vores portefølje. Få mere at vide.

Driver digital transformation

Hos Citrix er der ét princip, der driver os: At gøre verdens apps og data sikre og lettilgængelige. Hvor som helst. Når som helst. Og på ethvert device eller netværk.

Vi mener, at teknologi skal frigøre. Frigøre organisationer, så de kan sætte nye grænser for produktivitet og innovation. Give folk mulighed for at arbejde hvor som helst og når som helst. Og give IT-afdelingen sjælefred, fordi de ved, at kritiske systemer altid vil være tilgængelige og sikre.

Her hos Citrix er det vores mission at skabe en verden, hvor folk, organisationer og ting er sikkert forbundne og tilgængelige. Et sted, hvor alle virksomheder er digitale virksomheder. En verden, hvor vores kunder er i stand til at gøre det ekstraordinære muligt. Dette vil vi opnå ved at opbygge verdens bedste integrerede teknologiske service til sikker levering af apps og data – når som helst, hvor som helst.

Strategier til virkeliggørelse af vores vision

Efterhånden som virksomheder af alle slags bliver digitaliserede, er organisationer afhængige af evnen til at skabe nye disruptive forretningsmodeller, nye måder at engagere medarbejdere og kunder på og nye måder at arbejde på. Alligevel er kompleksiteten og begrænsningerne i forældede systemer samt bekymringer over sikkerhed noget, der forhindrer virksomheder i at bevæge sig helt ind i den digitale verden.

Vi tror, ​​der er en bedre måde at drive den digitale virksomhed på. Vi har fire centrale strategier i vores bestræbelse på at tilføre brændstof til den digitale transformation og virkeliggøre vores vision:

  • At blive førende inden for Workspace as a Service (WaaS) ved at levere branchens mest omfattende og integrerede platform til sikker levering af apps, data og netværk som en service i Citrix skyen.
  • Styrke vores lederskab og vækst inden for applikationslevering og integrerede digitale arbejdsrum.
  • At opnå en klar førerposition inden for sikre løsninger til levering af netværk til enterprises, midt-marked og strategiske serviceudbydere.
  • Blive den foretrukne og mest anvendte løsning til intelligent analyse for prædiktiv og præskriptiv indsigt på tværs af alle segmenter.

Oplev løsninger, der imødekommer dine unikke branche- og forretningsbehov

Citrix (NASDAQ:CTXS) sigter mod at fremme en verden, hvor mennesker, organisationer og ting er sikkert forbundet og tilgængelige, så det ekstraordinære bliver muligt. Vi hjælper kunderne med at gentænke fremtidens arbejde ved at levere det mest omfattende, sikre digitale workspace, der forener de apps, data og services, som folk har brug for for at være produktive og forenkler IT-afdelingernes evne til at indføre og styre komplekse cloud-miljøer. Med en indtægt i 2017 på 2,82 milliarder USD bruges Citrix' løsninger af mere end 400.000 organisationer, herunder 99 procent af Fortune 100 og 98 procent af Fortune 500.