Citrix og Microsoft samarbejder om at hjælpe virksomheder med at tage sikker digital transformation til sig

Microsoft og Citrix har samarbejdet i over 25 år om at sikre, at produkterne er de bedste inden for klassen. Partnerskabets effekt er ubestridelig, da Microsoft og Citrix har 230.000 fælles kunder og millioner af brugere, der dagligt er afhængige af kompakte løsninger.

Dette stærke partnerskab sikrer organisationer:

  • Best-in-class-sikkerhed, skalerbarhed, administration og ydeevne af virksomhedssoftware og onlinetjenester.
  • Forpligtelse til industristandarder, organisatorisk compliance og nye tendenser indenfor clouddatabehandling
  • Dyb integration med Microsoft-server og desktop-styresystemer og administrationsværktøjer.
  • En fælles vision for fleksibel, problemfri og effektiv databehandling til nutidens mobile arbejdsstyrke.

Satya Nadella, CEO hos Microsoft, om Citrix og Microsofts samarbejde

Reducer IT-omkostningerne, og øg effektiviteten med sikre cloudløsninger på Microsoft Azure

Citrix-partnerskabet med Microsoft giver dig mulighed for at imødekomme din voksende arbejdsstyrkes krav ved at udnytte dit eksisterende XenDesktop websted til at levere apps og desktops på Azure. Udvid Azure-infrastrukturen, så den kan tilbyde filsynkronisering og -deling med ShareFile, og tilføj NetScaler for at øge effektiviteten af dit cloudbaserede netværk. Du kan også vælge en komplet SaaS-model (software-as-a-service) igennem Citrix Cloud på Azure – den enkleste og hurtigste måde at implementere og administrere Citrix-teknologi på.

Partnerskabet mellem Citrix og Microsoft: Giver enklere cloudløsninger og hurtigere forretninger

Accelererer overgangen til Windows 10

XenDesktop, herunder uindskrænket funktionalitet af XenApp, sætter IT-organisationer i stand til at levere øjeblikkelig adgang til virksomhedens vigtigste applikationer på Windows 10-devices. XenDesktop med AppDNA kan reducere omkostningerne for og kompleksiteten af applikationsopgraderinger, overgange og opdateringer med helt op til 90 procent.

Advokatfirma forenkler overgangen til Windows 10 med Citrix

Aktiver sikker mobil produktivitet i clouden med Office 365

Samarbejdet mellem Citrix og Microsoft lader virksomheder realisere samarbejds- og kommunikationsfordelene ved Office 365. Kunderne kan opleve en optimeret Skype for Business, der leveres med Citrix XenApp og XenDesktops høje sikkerhed for virtuel desktop-infrastrukturmiljøer (VDI). XenApp giver også kunderne mulighed for at køre de fulde versioner af Office 365, herunder Office-plugins og makroer, der giver kunderne en mere fuldkommen brug af deres O365-abonnementer.

ShareFile udvider værdien af ​​Office 365 ved at give brugerne mulighed for at være medforfatter på dokumenter, dele filer sikkert med en Outlook-plugin og mobilisere eksisterende datalagre som OneDrive og SharePoint.

Tag digitale arbejdspladser til dig, og udvid enterprisemobiliteten

Hvordan integrerer du problemfrit mobilitet i din virksomhed og fremmer produktiviteten? Samarbejdet mellem Citrix og Microsoft tilbyder en komplet Citrix-arbejdsområdeløsning, der kombinerer teknologierne i Citrix XenMobile, XenApp, XenDesktop, ShareFile, NetScaler og Microsoft EMS for at levere en produktiv enkeltbrugeroplevelse med udvidede mobilfunktioner.  Et digitalt arbejdsområde giver dig mulighed for at skabe én moderne praksis for alle dine cloudressourcer eller lokale ressourcer. Én praksis for alle dine applikationsbehov – virtuelt, indbygget, web, SaaS og cloud.