Citrix og Microsoft samarbejder om at hjælpe virksomheder med at tage sikker digital transformation til sig

Microsoft og Citrix har samarbejdet i over 25 år om at sikre de bedste produkter. Partnerskabets effekt er ubestridelig: Microsoft og Citrix har 230.000 fælles kunder og millioner af brugere, der dagligt er afhængige af fælles løsninger.

Dette stærke partnerskab sikrer organisationer:

  • Best-in-class-sikkerhed, skalerbarhed, administration og performance på virksomhedssoftware og onlinetjenester.
  • Forpligtelse til industristandarder, organisatorisk compliance og nye tendenser indenfor cloud computing.
  • Dyb integration med Microsoft server- og desktop-styresystemer og administrationsværktøjer.
  • En fælles vision for fleksibel, problemfri og effektiv databehandling til nutidens mobile arbejdsstyrke.

Citrix Synergy 2017: Microsofts CEO Satya Nadella om Citrix og Microsofts samarbejde

Skab en hurtig og sikker rejse til skyen

Lær, hvordan Citrix og Microsoft samarbejder i skyen så du kan bevæge dig i samme hastighed, som din virksomhed udvikler sig.

Se event on demand

Reducer IT-omkostningerne, og øg effektiviteten med sikre cloud-løsninger på Microsoft Azure

Citrix-partnerskabet med Microsoft giver dig mulighed for at imødekomme din voksende arbejdsstyrkes krav ved at udnytte dit eksisterende XenDesktop site til provisionering af apps og desktops på Azure. Udvid Azure-infrastrukturen, så den kan tilbyde filsynkronisering og -deling med ShareFile og tilføj NetScaler for at øge effektiviteten af din cloud-baserede netværk deployment. Du kan også vælge en komplet SaaS-model (software-as-a-service) igennem Citrix Cloud på Azure – den enkleste og hurtigste måde at implementere og administrere Citrix-teknologi på.

Partnerskabet mellem Citrix og Microsoft: Giver enklere cloudløsninger og hurtigere forretninger

Accelererer overgangen til Windows 10

XenDesktop, herunder uindskrænket funktionalitet af XenApp, sætter IT-organisationer i stand til at levere øjeblikkelig adgang til virksomhedens vigtigste applikationer på Windows 10-devices. XenDesktop med AppDNA kan reducere omkostningerne ved og kompleksiteten af applikationsopgradering, migration og opdateringer med helt op til 90 procent.

Advokatfirma forenkler overgangen til Windows 10 med Citrix

Muliggør sikker mobil produktivitet i skyen med Office 365

Partnerskabet mellem Citrix og Microsoft lader virksomheder høste samarbejds- og kommunikationsfordelene ved Office 365. Kunderne kan opleve en optimeret Skype for Business, der leveres med Citrix XenApp og XenDesktops høje sikkerhed for virtuel desktop-infrastrukturmiljøer (VDI). XenApp giver også kunderne mulighed for at køre de fulde versioner af Office 365, herunder Office-plugins og makroer, der giver kunderne en mere komplet brug af deres O365-abonnementer.

ShareFile øger værdien af ​​Office 365 ved at give brugerne mulighed for at være medforfatter på dokumenter, dele filer sikkert med en Outlook-plugin og gøre eksisterende datalagre som OneDrive og SharePoint mobile.

Tag digitale workspaces til dig og udvid enterprisemobiliteten

Hvordan integrerer du problemfrit mobilitet i din virksomhed og fremmer produktiviteten? Samarbejdet mellem Citrix og Microsoft muliggør en komplet Citrix workspace løsning, som kombinerer teknologierne i Citrix XenMobile, XenApp, XenDesktop, ShareFile, NetScaler og Microsoft EMS for at levere en produktiv enkeltbrugeroplevelse med udvidede mobilfunktioner.  Et digitalt workspace giver dig mulighed for at skabe én moderne praksis for alle dine cloud- eller on premise ressourcer. Én praksis for alle dine applikationsbehov – virtuelt, native, web, SaaS og cloud.

XenApp og XenDesktop 7.15 LTSR er officielt certificeret for Windows Server 2016 og gør det nemmere og hurtigere at levere alle dine Windows Server 2016-apps og serverhostede desktops til brugere i hele verden.  Med certificering af XenApp og XenDesktop 7.15 LTSR på Windows Server 2016 får du den forudsigelige vedligeholdelsesplan for vores langsigtede serviceudgave i kombination med den forbedrede sikkerhed og ydeevne ved Windows Server 2016.