Opgrader til Windows 10

Undgå udfordringerne og kompleksiteten ved overgangen til Windows 10 med en virtuel desktop-løsning.  

Medarbejdere opgraderer med rekordhastighed deres personlige enheder til Windows 10, og det er ikke længere virksomhedernes IT-afdelinger, der står for administration og udførelse af en kontrolleret OS-overgang. Virksomhederne har behov for at udvikle strategier for vedligeholdelse af produktiviteten og støtte deres medarbejderes valg af enhed og operativsystem.

Se, hvor nemt det er at starte et virtuelt Windows 10 desktop

Tag Windows 10 til dig. Gør OS-opdateringer nemmere.

Download Windows 10 Migration Kit for at lære, hvordan du strømliner OS-overgange nu og opdateringer i fremtiden.

Se hvordan

Uanset om du er klar til Windows 10-opgraderingen allerede i dag eller planlægger for fremtiden, kan Citrix, i samarbejde med Microsoft, hjælpe dig med at gå over til Windows 10. App-virtualisering med XenApp og XenDesktop samt VDI-løsninger gør medarbejdere i stand til at være mobile på enhver enhed, mens de opretholder produktiviteten med virksomhedsejede og -understøttede applikationer og desktops, inden, under og efter en overgang til virksomhedsunderstøttet Windows 10.

Apps kører fra datacenteret og ikke endepunktet, hvilket forhindrer problemer med kompatibilitet mellem styresystemer. IT giver brugerne den fleksibilitet, de ønsker, mens de understøttede applikationer, desktops og data bevares sikkert i datacenteret.

Gør OS-overgangsprocessen radikalt nemmere ved at centralisere leveringen af nye virtuelle desktops med Windows 10 til alle medarbejdere, imens løbende vedligeholdelse og fremtidige opdateringer forenkles. Med VDI kan du tage Windows 10-enheder til dig hurtigt og let for at give brugerne den oplevelse, de forventer, samtidig med at der er kontrol over overgangsprocessen.

Avanceret analyse af applikationskompatibilitet samt konfliktafhjælpning gør kunderne i stand til tydeligt at se, hvilke applikationer der fungerer med Windows 10 og Edge-browseren, at se eventuelle afhængighedsforhold mellem disse apps, og hvordan man løser problemer. XenApp og XenDesktop med AppDNA kan reducere omkostninger og kompleksitet ved applikationsadministration med helt op til 90 procent.

Citrix-produkter

XenApp og XenDesktop

  • Gør IT-organisationer i stand til at levere øjeblikkelig adgang til virksomhedens vigtigste applikationer på Windows 10-enheder.
  • Reducer omkostningerne og kompleksiteten ved applikationsopgraderinger, -overgange og -opdateringer med helt op til 90 procent.
  • Kom hurtigt i gang med at anvende Windows 10 virtuelle desktops med central styring

Se

Organisation indenfor sundhedspleje udruller Windows 10 uden nedetid

Se, hvordan Allegro Pediatrics valgte XenApp og XenDesktop til at udrulle nye Windows 10-enheder til deres medarbejdere.

Læs

Gør din overgang til Windows 10 og nyere meget nemmere

Windows 10 er her og står til at blive den hurtigste OS-overgang i historien. Er du klar?

Udforsk

Tag springet til Windows 10

Lær hvorfor og hvordan du implementerer Windows 10 som en virtuel desktop, herunder fordele, muligheder og forbedret brugeroplevelse.