Beskyt web-infrastruktur mod DDoS, SQL injection, XSS og SSL-angreb

Cyberangreb er blevet mere skadelige end nogensinde. Angreb af typen Distributed Denial of Service (DDoS) blokerer den reelle trafik på siden; SQL-injektioner kan bryde igennem en firewall og stjæle data, angreb af typen Cross Site Scripting (XSS) anvender ubekræftede scripts til skadelige aktiviteter, og forældede SSL-protokoller kan videregive applikationsdata til hackeren. Alle former for virksomheder uanset størrelse eller branche har brug for beskyttelse mod disse trusler.

Se hvordan

Netværksløsninger fra Citrix blokerer mod alle trusler med én strategisk og økonomisk platform. Ved at beskytte alle lag i databehandlingen sørger de for hurtigere levering af apps og optimeret belastningsbalancering med 100 % oppetid.

DDoS-angreb tærer på ressourcerne, fordi de fungerer ved at overbelaste netværkets infrastruktur, så det ikke er i stand til at behandle den reelle trafik, hvilket gør applikationerne utilgængelige. For en virksomhed er en webapplikation, der er brudt sammen, ikke anderledes end én, der er under DDoS-angreb.

NetScaler ADC og NetScaler AppFirewall hindrer hurtigt en lang række DDoS- og DoS-angreb og sørger for beskyttelse mod taktikker som eksterne enhedsreferencer, rekursiv ekspansion, overdreven nesting og skadelige beskeder, der indeholder lange eller et stort antal attributter og elementer.

SQL-injektion anvendes som regel til at stjæle personlige data og andre følsomme oplysninger. Ved at indsætte uautoriserede databasekommandoer på en ubeskyttet hjemmeside kan en hacker få ubegrænset adgang til hele indholdet i slutdatabasen.

NetScaler AppFirewall identificerer og begrænser alle former for SQL-injektioner. Det forhindrer også alle XML-angreb ved at anvende en stor mængde XML-specifikke beskyttelsesanordninger.

Ved mangel på dedikeret hardware til SSL-terminering og undersøgelse har SSL-baserede angreb en hård behandlingsstraf. NetScaler ADC beskytter mod behandlingsstærke SSL-baserede DoS-angreb ved at yde omfattende dækning uden det er nødvendigt at implementere et andet sæt devices til formålet. Dedikerede SSL-acceleratorer, som kører sammen med en fuld proxy-kapacitet for at identificere og slette tomme eller skadelige SSL-forbindelser, er essentielle for at NetScaler ADC er i stand til at bekæmpe SSL-angreb.

XSS-angreb anvendes normalt for at stjæle brugeres identitet, kapre deres sessioner, forgifte cookies, videresende brugere til skadelige hjemmesider, få adgang til begrænsede sider og endda til at udsende falsk reklame.

NetScaler AppFirewall har en dynamisk og kontekstfølsom evne til at forhindre XSS-angreb. Platformen søger efter alt, der ligner et HTML-tag, og sammenholder det med de tilladte HTML-attributter og mærker for at finde frem til XSS-angreb. Brugertilpassede XSS-mønstre kan lagres for at ændre standardlisten over mærker og attributter. Både HTML- og XML-nyttedata undersøges. Beskyttelse af feltformat og formfeltkonsistens er inkluderet.

Citrix-produkter

NetScaler AppFirewall

  • Branchens bedste WAF
  • Beskytter webapps fra kendte og zero-day-applikationsangreb
  • Analyserer al dobbeltrettet trafik for at beskytte mod en lang række trusler

NetScaler ADC

  • Sikrer webapps og optimering gennem en enkelt, strategisk platform
  • Leverer app-acceleration og load balancing
  • Beskytter mod alle DDoS-trusler ved hjælp af en lagdelt sikkerhedsmodel

Se

Skab et skalerbart og sikkert datacenter

Netværk er ekstremt vigtige for mobilitet, og applikationer er det nye forsvarsområde.

Læs

Citrix NetScaler: Et effektivt design mod DDoS-angreb

Beskytter mod angreb på netværkslag og applikationslag.

Udforsk

Et fundament for næste generations datacenter- og cloudbaseret sikkerhed

NetScaler kombinerer appsikkerhed, netværksoptimering og en økonomisk tilgang.

Næste skridt