Accelerer og automatiser cloudmigration

Efterhånden som virksomhederne migrerer til clouden, opstår der nye netværkstrafikmønstre, som traditionelle WAN-arkitekturer ikke er optimeret til at håndtere. Tilbageførsel af cloudtrafik ved lang afstand til et datacenter er dyrt, og yderligere latens kan påvirke applikationers ydeevne, hvilket resulterer i en dårlig brugeroplevelse. Med henblik på at undgå administrationsomkostningerne ved at opretholde en sikkerhedsstak i hver afdeling er der brug for en mere omkostningseffektiv og enkel model. Det, du har brug for, er en SD-WAN-løsning, der eliminerer latens og trafikbelastning, med forenklet administration og intelligent politikbaseret omdirigering.

Se hvordan

Med henblik på at imødekomme sikkerhedskravene med færre apparater i filialen har du brug for databeskyttelse omkring overlejringsnetværket med kryptering og en integreret stateful multi-zone-firewall. Med den indbyggede stateful firewall kan Citrix SD-WAN identificere applikationer og anvende politikker til det enkelte virtuelle omdirigeringsdomæne samt begrænse, hvilke apps der er tilgængelige i de forskellige zoner. Denne filial-firewall erstatter behovet for en separat edge firewall, samtidig med at den muliggør direkte internet breakout i dine filialer.

Da meget af din trafik kan være internet-bundet, vil du gerne kunne sikre den uden at skulle tilbageføre til dit datacenter eller vedligeholde firewalls i dine filialer. Citrix SD-WAN kan dirigere trafikken hen til en næstegenerations firewall-tjeneste, såsom Palo Alto Networks eller Zscaler. Denne centraliserede tilgang giver et sikkert lokalt breakout med avanceret trusselsbeskyttelse og en bedre brugeroplevelse med vigtige SaaS-apps i filialen. Denne tilgang reducerer også omkostningerne og kompleksiteten ved at implementere og styre sikkerhedsanordninger i filialerne.

Et nøglekrav for it-organisationer i dag er at kunne levere pålidelig og sikker forbindelse til SaaS-applikationer tæt på, hvor brugerne befinder sig. Citrix SD-WAN giver dig mulighed for at dirigere betroet SaaS-trafik via de lokale internetforbindelser, mens du dirigerer al anden trafik tilbage til datacenteret. Citrix SD-WAN kan identificere og klassificere mere end 4.000 applikationer for hurtig og sikker adgang til clouden direkte fra filialen via lokale bredbåndsforbindelser.

Citrix understøtter Microsoft Office 365-netværksforbindelsesprincipper. Citrix SD-WAN leverer pålidelige forbindelser direkte fra filialer til de nærmeste Office 365-frontdøre ved hjælp af de offentliggjorte Office 365-endepunktsadresser og -IP-adresser. Citrix SD-WAN giver virksomhederne mulighed for at foretage lokal breakout af pålidelig latenssensitiv Office 365-trafik for alle deres filialer samtidigt.

Office 365-kunder, der også anvender Microsoft Azure, Citrix SD-WAN, kan hente Office 365-politikindstillingerne direkte fra Azure Virtual WAN via Microsoft REST API. Kundepræferencer for Office 365-trafikkategorier bliver sendt videre til SD-WAN-anordningerne i filialerne. Citrix SD-WAN benytter disse politikker til at opdele trafikken lokalt, optimere og derefter gå til nærmeste Office365-frontdør.

Learn more about Citrix SD-WAN for Office 365

Citrix-produkt

Citrix SD-WAN

  • Vedligeholder forbindelse selv under flere netværksfejl
  • Eliminer latens og trafikbelastning med forenklet administration og intelligent politikbaseret omdirigering.
  • Leverer sikker lokal breakout med avanceret trusselbeskyttelse

Næste trin