Ikon for netværk

Netværk

Fremtiden er spredt ud på tværs af clouds og netværk

I takt med at flere og flere arbejdsopgaver befinder sig i clouden, og brugerne kræver flere SaaS-applikationer, bliver vedligeholdelse og sikring af disse forbindelser uomgængeligt. Brugere over hele verden har brug for pålidelig adgang, uanset om de befinder sig i en lokalafdeling, hjemme eller på et andet netværk. Ved at forbedre netværkets ydeevne og sikkerhed opnår it den nødvendige synlighed og kontrol, samtidig med at deres slutbrugere får den oplevelse, de efterspørger.

Få adgang til og levèr apps i en verden af hybrid- og multi-cloudmiljøer ved at opfylde disse nye krav

Pålidelig adgang og levering

Giver pålidelig brugeradgang til apps i hybrid- og multi-cloudmiljøer

Applikationer og tjenester bliver mere og mere distribueret på tværs af clouds og datacentre. Og brugere over hele verden har brug for pålidelig adgang, uanset om de befinder sig i en lokalafdeling, hjemme eller på et andet netværk. SD-WAN går bag om traditionelle ADC'er og load balancing for at hjælpe dig med at samle alle netværkstyper for at give en ensartet brugeroplevelse, uanset hvor brugerne er.

Pålidelig sikkerhed

Beskyt din webadgang og infrastruktur med en medarbejdercentreret tilgang til sikkerhed

Med apps, der flytter til clouden, gør den typiske netværkssikkerhedsmodel, "Opret forbindelse først, og godkend senere", dig sårbar over for internetbaserede angreb. Du har brug for flere teknologier til at skabe et sikkert, digitalt område, der sætter brugerne i centrum af din sikkerhedsramme. Hvor gateways kan give kontekstuel adgang og sikkerhed ved at godkende brugere, før de får adgang, så beskytter ADC’er, firewalls og sikre webgatewaykomponenter til webapplikationer, din netværks- og applikationsinfrastruktur fra eksterne og interne angreb.

Synlighed og indsigt

Giver fuld synlighed og indsigt igennem intelligent analyse

Implementeringen af separate løsninger, der skal adressere hver enkelt applikation på tværs af dit hybrid- eller multi-cloudmiljø, kan være svær at sikre og administrere. Udnyt og analyser flere datastrømme fra ADC'er, SD-WAN og andre teknologier for at give end-to-end-synlighed og analyse af applikationer, brugere og devices på tværs af netværket.

Hvordan Citrix kan hjælpe

Citrix-netværksløsninger giver fuldstændig applikationspålidelighed, så du altid kan regne med at få den bedste oplevelse og ressourcetilgængelighed på enhver tilsluttet enhed. Vi tilbyder netværks- og it-synlighed, der giver dig mulighed for at kontrollere og optimere ydeevnen, forebygge trusler og sikre dine slutbrugerfiler, apps og enheder.

Se Citrix netværksprodukter

Afdelingsnetværk og wan-optimering

Citrix SD-WAN

SYNLIGHED OG ADMINISTRATION

Citrix administration af applikationslevering

Optimering af netværkstrafikken

Citrix Intelligent Traffic Management

Citrix' netværksløsninger opfylder alle disse krav

  Citrix F5
Networks
HAProxy NGINX Cisco
Viptela
VeloCloud Okta
Grundlæggende Load Balancing på server          
Synlighed på tværs af clouds og bruger/netværks/app-analyse             
App-pålidelighed: Forgrening til enhver cloud           
Brugercentraliseret app-sikkerhed (Eksempel: SSO)           

Priser og anerkendelser

Overvej Citrix ved alle ADC-muligheder overalt i verden

Læs rapporten

Citrix Web App Firewall er markedsførende inden for sikkerhedseffektivitet, ydeevne og en lav samlet ejerskabsomkostning (TCO)

Læs rapporten

NetScaler har udviklet sig til at blive en integreret og helt uundværlig del af vores drift. Jeg kan ikke komme i tanke om noget, der ikke kører igennem den.
Aaron Hutchinson
Webmaster, Infrastructure Server Support Team
Washington State Department of Transportation

Vores strategiske partnerskaber

Se Citrix netværksprodukter

Afdelingsnetværk og wan-optimering

Citrix SD-WAN

SYNLIGHED OG ADMINISTRATION

Citrix administration af applikationslevering

Optimering af netværkstrafikken

Citrix Intelligent Traffic Management