Virksomhedskontinuitet og app-sikkerhed

Citrix-sikkerhed: Sørger for Business continuity

Adressér driftskontinuitet, applikationer og systemtilgængelighed under forstyrrelser og cyberangreb

Forstyrrelser er uundgåelige, men de behøver ikke at bremse din virksomhed. En veludformet business continuity plan, der omfatter IT-servicekontinuitet og genoprettelse af arbejdsstyrken, sikrer, at de folk, der driver din virksomhed, forbliver produktive. Den er også med til at beskytte dig mod økonomiske tab, beskadiget ry, tabt produktivitet og svækkede kunde- og partnerrelationer.

Selvom organisationer som din tilsammen bruger millioner af kroner på at modvirke ransomware, malware og cybertrusler,øges disse truslers omfang og raffinement til stadighed. Traditionelle metoder til sikring af virksomhedsoplysninger har vist sig utilstrækkelige til at tage højde for de kompleksiteter, der er forbundet med nutidens forskellige trusler, og din organisation kræver stærk sikkerhedskontrol og en altomfattende, softwaredefineret sikkerhedsperimeter.

On-demand webinar

Teknisk vejledning i hvordan du opnår digital virksomhedskontinuitet

Lær, hvordan du reducerer risici ved at sikre problemfri driftskontinuitet og systemtilgængelighed.

Tilmeld dig nu

Oplev de bedste use cases om business continuity

Ransomware og malware

Ransomware er et af de største mareridt, IT står overfor i dag. Hackere har alle slags organisationer som mål, når de udsender malware, der er designet til at kryptere vigtige data og holde dem som gidsel, indtil der betales løsepenge.

Organisationer kan reducere deres udsathed for ransomware-truslen, genoprette krypterede data hurtigere og få medarbejderne tilbage på arbejde ved at indføre virtualiserede, sand-boxede browsere og e-mailklienter ved hjælp af Hypervisor Introspection (HVI) for at detektere ransomware-teknikker, beskytte mobilenheder mod angreb via containerisering og ved at skabe en sikker og robust virksomhedssynkroniserings- og delingsservice.

Se, hvordan Citrix kan hjælpe dig med at bekæmpe ransomware

Cybertrusselforebyggelse

Cybertrusler og sikkerhedsbrud er fortsat stigende, trods omfattende bestræbelser fra sikkerhedsteams, fagfolk og endog indgriben fra regeringen.

Det er vigtigt at beskytte webapplikationer og websteder fra både kendte og ukendte angreb, herunder alle applikationslag og nuldagstrusler. Derudover hjælper analyser i realtid administratorer med at identificere og tackle problemer med applikationsydeevne og sikkerhed i hele infrastrukturen.

Et effektivt forsvar mod DDoS-angreb

Firewall-webapp: Beskyttelse af den moderne virksomhed

Arbejdsstyrkekontinuitet og Disaster Recovery (BCDR)

Når folk ikke kan komme på arbejde – hvad enten det er på grund af en stor snestorm eller en simpel vejbanelukning – skal de stadig have arbejdet gjort. Ved at give folk sikker adgang til virksomhedsapps og -data fra et hvilket som helst device, hvor end de befinder sig, kan IT sørge for, at virksomheden fortsætter driften selv under forstyrrelser.

Katastrofer behøver ikke at efterlade dig med nedetid – og server- eller strømforstyrrelser behøver ikke at true hele dit datacenter. Udviklingen af en IT-genopretningsplan i tilfælde af katastrofer vil bidrage til at sikre trafiktilgængelighed og -ydeevne over enhver netværksforbindelse og device, ikke kun under afbrydelser, men altid.

Lær, hvordan Citrix er med til at beskytte din virksomhed mod forstyrrelser

Find ud af, hvordan Citrix' sikkerhedsløsninger adresserer andre kundeudfordringer