Beskyt din digitale forretning. Beskyt dine apps og data.

Gør noget ved de voksende cybersikkerhedstrusler i dag, samtidig med at du forbereder dig på fremtidens krav

Citrix' sikkerhedsløsninger hjælper kunder med at beskytte oplysninger, styre risici og opnå compliance proaktivt. Kunder stoler på os, når det gælder sikkerheden i deres virksomhed og et integreret og omfattende sikkert digitalt workspace og en sikker digital perimeter, der:

  • Forener og forbedrer slutbrugeroplevelsen.
  • Sikrer alle typer virksomhedsapps og -data.
  • Forenkler IT-administration på tværs af stadig mere komplekse hybrid- og multi-cloud-miljøer.

Citrix' sikkerhedsløsninger tager fat på kundeudfordringer

Sikker adgang

Stil sikker kontekstuel adgang til virksomhedsapps og -data til rådighed for medarbejdere og tredjeparter

Mobil sikkerhed

Håndter mobilsikkerheden for devices og apps uden at gå på kompromis med produktivitet

Data- og IP-beskyttelse

Beskyt følsomme oplysninger mod tyveri og tab og IP mod overtrædelse og misbrug

Compliance og regulering

Adressér risici og globale compliance-standarder og industriregulering

Forretningskontinuitet

Adressér driftskontinuitet og systemtilgængelighed under forstyrrelser og cyberangreb

Fastlæg din enterprise IT-sikkerhedsstrategi

Vores unikke sikkerhedsløsning skaber en softwaredefineret perimeter, der kombinerer sikker adgang til apps og data med kontekstuel kontrol, synlighed og adfærdsanalyse på tværs af devices, netværk og clouds. Klik nedenfor for at få mere at vide.

Tildel og begræns adgangen til apps og data kontekstbaseret på dynamiske parametre som bruger-endepunkt, geografisk placering og typen af oplysninger, som de har adgang til. Kontroller adgang til, autenticitet og autentifikation af dine apps, data og netværk.

Beskyt dine netværk, og sørg for krypteret levering af apps og data samtidig med 100 % oppetid og ydeevne. Opnå sikkerhed, compliance og reduktion af risici gennem sikker ekstern adgang, netværkssegmentering og -adgang.

Få kontrol over applikationer. Centralisér dine apps i datacenteret eller i skyen, og sørg for sikker adgang på alle enheder. På den måde kan du sikre følsomme forretningsoplysninger og beskytte mod zero-day- og denial-of-service-angreb.

Beskyt virksomhedsdata i datacenteret eller i skyen frem for på enheder. Containerisering, datakryptering og sikker fildeling kan reducere risikoen for lækager og angreb, inklusive på mobile enheder, og samtidig sikre overholdelse af reguleringer.

Avancerende overvågningsværktøjer giver dig fuldt overblik over din IT-infrastruktur. Opdag trusler, miskonfigureringer og problemer med ydeevnen, så du kan reagere hurtigt og undgå afbrydelser for brugeren. Overhold reguleringerne, og reducer antallet af overholdelses- og sikkerhedskontroller.

74 %
IT-fagfolk siger, der er behov for et nyt it-framework for at forbedre sikkerheden og reducere risikoen

Kilde: Ponemon-undersøgelsen

Citrix Workspace giver dig det integrerede og fleksible framework, du har brug for til at sikre dine apps, data og netværk, samtidig med at du beskytter din virksomhed.

Citrix-løsninger lever op til compliance standarder

Se, hvordan Citrix løser dine sikkerhedsudfordringer