Beskyt din digitale forretning. Beskyt dine apps og data.

Vær på forkant med løbende trusler mod IT-sikkerheden

Verden bliver fortsat mere mobil, og presset for at sikre devices, endepunkter og netværk tester grænserne for eksisterende infrastrukturer. Traditionelle parameterbaserede tilgange og sammenstykkede løsninger kan ikke hamle op med de nye angreb.

Ved at fokusere på at beskytte dine vigtigste forretningsaktiver, såsom dine apps og data, kan du både forenkle og styrke sikkerheden uden at gå på kompromis med produktivitet.

Fastlæg din virksomheds strategi for sikkerhed

Vores holistiske tilgang til beskyttelse af oplysninger giver IT central styring af administration, adgang og hosting af apps og data, der er af største vigtighed for virksomheden. Citrix-løsninger har 5 afgørende sikkerhedsfunktioner, så du kan yde fuld beskyttelse af det, der betyder mest.

Optimér virksomhedens sikkerhed for mere end bare brugernavne og adgangskoder ved at kontrollere adgang, godkendelse og autorisering af dine apps, data og netværk til medarbejdere og tredjeparter.

Beskyt dine netværk, og sørg for krypteret levering af apps og data samtidig med 100 % oppetid og ydeevne. Opnå sikkerhed, kompatibilitet og reduktion af risici gennem sikker ekstern adgang, netværkssegmentering og adgangskontrol.

Få kontrol over applikationer. Centralisér dine apps i datacenteret eller i skyen, og sørg for sikker adgang på alle enheder. På den måde kan du sikre følsomme forretningsoplysninger og beskytte mod zero-day- og denial-of-service-angreb.

Beskyt virksomhedsdata i datacenteret eller i skyen frem for på enheder. Containerisering, datakryptering og sikker fildeling kan reducere risikoen for lækager og angreb, inklusive på mobile enheder, og samtidig sikre overholdelse af reguleringer.

Avancerende overvågningsværktøjer giver dig fuldt overblik over din IT-infrastruktur. Opdag trusler, miskonfigureringer og problemer med ydeevnen, så du kan reagere hurtigt og undgå afbrydelser for brugeren. Overhold reguleringerne, og reducer antallet af overholdelses- og sikkerhedskontroller.

Se eksempler på brug af sikkerhedsløsninger fra Citrix

Giv medarbejdere og tredjeparter sikker adgang til følsomme forretningsoplysninger, uanset om de befinder sig i hovedkvarteret, på et afdelingskontor eller et andet sted, samt under sammenlægninger og opkøb.

Du kan reducere sikkerhedsrisici betragteligt ved udelukkende at give adgang til de nødvendige oplysninger. Ved at kontrollere rettigheder og overvåge brugeraktivitet kan du reagere øjeblikkeligt på usædvanlige hændelser.  

Gør medarbejderne i stand til at arbejde sikkert og produktivt langt fra deres fysiske skriveborde og udenfor traditionelle arbejdstider. 

Giv sikker adgang til virksomhedsapps og -data, som medarbejdere og tredjeparter har brug for i deres arbejde, uanset om de er på kontoret, derhjemme eller på farten. Og giv medarbejderne mulighed for at bruge enhver enhed, uanset om det er deres egen private eller virksomhedens.

Beskyt følsomme data og intellektuel ejendom, som f.eks. som forretningsplaner, patenter, regnskaber, designs og kundeoplysninger, mod tab og tyveri ved af sikre adgangen til apps og data på tværs af organisationer.

Ved centralt at administrere apps og data kan IT tillade kontrolleret adgang til kun de personer, der har brugt for det.

Gør det nemmere at overholde overholdelsesreguleringer ved at opsætte driftssikker overvågning, rapportering og kontrolprocesser.

Overvåg brugeraktivitet på tværs af apps, data og netværk. Når du ved, hvem der har adgang til hvad og hvornår, kan du bevise, at du omhyggeligt overholder sikkerhedspolitikker og let kan håndtere nye reguleringer og standarder.

Sørg for, at virksomhedens vigtigste apps og data altid er sikkert tilgængelige under både planlagte og uventede afbrydelser, så medarbejderne fortsat kan være produktive.

En fuldendt virksomhedskontinuitet og genopretningsplan i tilfælde af katastrofer bør dække både datacenter og sky samt genoprettelse af arbejdsstyrken. Den bør også inkludere teknologi og best practices for at forhindre angreb og sørge for en problemfri drift og effektiv håndtering af hændelser.  

74 %
IT-fagfolk siger, der er behov for en ny it-sikkerhedsramme for at forbedre sikkerhedstilstanden og reducere risikoen

Kilde: Ponemon-undersøgelsen

Citrix Workspace giver dig den integrerede og fleksible ramme, du har brug for, for at sikre dine apps, data, netværk samtidig med, at du beskytter din virksomhed.

Hvad siger eksperterne om Citrix-sikkerhed

Anerkendt som førende indenfor EFSS

Laveste Total Cost of Ownership (TCO) pr. beskyttede Mbps

Digitale arbejdspladser gør fremtidens arbejde muligt.

Citrix-løsninger lever op til compliance standarder