Forbind til data i clouden, på stedet eller begge dele

Mobilitet har ændret den måde, folk arbejder på, og det ændrer også den måde, virksomheder håndterer datalagring på. Enterprisemobilitet hænger sammen med tilgængelighed. Folk har brug for at kunne få adgang til deres filer fra ethvert device, til enhver tid. IT-administratorer kræver tilpassede lagringsmuligheder – på stedet, i clouden eller med en hybridmodel – for fleksibilitet, som opfylder virksomhedens behov.

ShareFile StorageZone-tilføjelser

Se hvordan

Citrix ShareFile tilbyder tilpassede løsninger til alle virksomheder. Virksomheder kan hoste data i clouden, gemme dem på et eksisterende netværk eller bruge en hybridmodel. ShareFile giver også adgang til eksisterende netværksdeling uden at skulle overføre data. Filer i SharePoint, OneDrive til virksomheder, ECM-systemer og andre dokumentbiblioteker er tilgængelige med det samme. Virksomheder kan få adgang til deres filer, uanset hvor disse filer er gemt, via Citrix StorageZone-tilføjelser. 

Citrix har en cloudløsning til virksomheder, der har brug for større fleksibilitet og hurtig opsætning. Med Citrix ShareFile kan arbejdsstyrken nemt dele, synkronisere og gemme data igennem sikker lagring i clouden. Det er en omkostningseffektiv løsning, der kan øges efter behov.

For yderligere at sikre informationssikkerheden er data placeret forskellige steder rundt om i verden, der forvaltes af Citrix. Da data er hostet på tværs af mange servere, er filerne tilgængelige, når der er behov for dem, selv under uforudsete forstyrrelser eller katastrofer.

Der kan være forskellige årsager til, at virksomheder ønsker at hoste deres egne data. For at gøre dette muligt skal virksomheden skabe det, der hedder en ShareFile StorageZone, i sit datacenter. En StorageZone er en Citrix ShareFile-funktion, der leverer fjernadgang til brugeren. Funktionen kan også give adgang til andre applikationer igennem StorageZone-tilføjelser. Lagring på stedet er ideelt til streng data-compliance, da det begrænser brugeradgangen og sikrer data igennem filkryptering.

Globale organisationer har brug for globale fleksibilitetsskalaer. En hybrid lagringsløsning leverer den sikreste lagringsløsning. Når data er placeret i en virksomheds eget datacenter, opfylder filerne krav til compliance og høje sikkerhedsniveauer. Dette giver også brugeren mulighed for at vælge, hvilke filer der skal deles igennem en Citrix Cloud-tjeneste.

Hybridmodellen passer bedst til internationale virksomheder, der ønsker at bruge clouden til at spare på omkostninger til lagring og vedligeholdelse, samtidig med at de også har lokale datacentre til at opretholde regionale compliance-politikker. Det er omkostningseffektivt og den mest justerbare løsning til virksomheder.

Citrix-produkter

ShareFile

  • En virksomhedsklar løsning, der giver ekstra sikkerhed i forhold til andre personlige fildelingstjenester – med den nødvendige fleksibilitet til at opfylde mobile forretningsbehov.
  • Få adgang til eksisterende netværksdeling uden at skulle overføre data, hvilket gør tredjepartsdokumentbiblioteker som SharePoint tilgængelige med det samme.

Se

Prøveversion af ShareFile StorageZones

Vælg selv, hvor dine data skal lagres med StorageZones.

Læs

Udforsk

ShareFile StorageZones' kundecase

Se, hvordan et forsikringsmæglerfirma beholder ejerskabet, kontrollen og administrationen af deres data.

Næste skridt