Automatiser dokument-
arbejdsgange

Evnen til at kunne dele dokumenter sikkert er afgørende for virksomhedernes mobilitet – men behovet for at dele, redigere og samarbejde om filer er kun begyndelsen. Moderne virksomheder søger en enkelt løsning, der gør mere end at tage fat på behovet for at køre mobile dokumentprocesser. Virksomheder har brug for et samarbejdsrum, hvor alle kan udveksle, spore, redigere og e-underskrive indhold sikkert. Dette skaber dokumentprocesser, der passer til din virksomhed, gennem automatisering af rutinemæssige processer såsom godkendelseskæder.

Se hvordan

Citrix ShareFile gør det muligt for IT-afdelinger at levere dataadgang og samarbejde hvor som helst, på hvilket som helst device, samtidig med at organisationens krav til sikkerhed, brugervenlighed og compliance overholdes.  

ShareFile gør det muligt for virksomhederne at fjerne de mange e-mails frem og tilbage samt den manuelle versionering, der ofte følger med, når et dokument sendes i cirkulation med henblik på feedback og godkendelse. Opret automatiserede arbejdsgange, der passer til dine forretningsmæssige rutineprocesser, såsom at sende dokumenter til underskrivelse eller planlægge næste skridt.

Citrix ShareFile giver sikker mobil adgang i realtid til vigtige virksomhedsfiler og muliggør sikkert og øjeblikkeligt samarbejde, øget produktivitet og lydhørhed på tværs af distribuerede teams – i marken, online eller offline. Brugere kan se, få adgang til, redigere og godkende indhold sikkert fra hvor som helst og hvilket som helst device.

Citrix-produkter

ShareFile

  • Del sikkert dokumenter med kontakter, både internt og eksternt. Annoter eller kommenter dokumenter, mens du holder øje med filversioner.
  • Reducer fejl ved at automatisere repetitive processer, samtidig med at dokumentgodkendelse og effektivitet forbedres.
  • Øg fleksibiliteten, og understøt den måde, du allerede arbejder med integrationer i Microsoft Outlook og Office Online på.

Se

ShareFile-processer

Øg effektiviteten ved at automatisere forretnings- og dokumentprocesser.

Læs

Øg produktiviteten med ShareFile-processer

Læs databladet, og skab et overblik.

Udforsk

ShareFile ROI-beregner

Beregn din organisations investeringsafkast.

Næste skridt