Sikring og håndtering af Office 365 på mobile enheder

Tilgå populære Office-apps uden risiko for at miste virksomhedsdata

Microsoft Office 365 gør brugere i stand til at tilgå Word, Excel, Exchange, PowerPoint og andre Windows-applikationer, uanset hvor de er og på en hvilken som helst enhed. Overgangen til O365 er dog kun begyndelsen, for udover Microsofts apps bruger de fleste virksomheder andre mobil-apps samt specialudviklede apps, web- og SaaS-apps og endda virtualiserede apps, der kører sikkert i datacenteret. IT kræver gennemsigtighed for alle understøttede platforme samt de apps og data, de indeholder.

Se hvordan

Citrix XenMobile gør IT i stand til at sikre virksomhedens apps samt isolere dem fra personlige apps på brugernes mobile enheder. Slet udvalgte virksomhedsapps og data fra mobile enheder uden at påvirke brugerens personlige indstillinger.

Distribuer offentlige Office-apps ved hjælp af XenMobile-butikken. XenMobile-butikken kan indeholde enhver app, som virksomheden ønsker at gøre tilgængelig for brugerne. Eftersom Office-apps er administrerede apps, har administratoren fuld ret til at udgive og tilbagekalde brugeres rettigheder.

Citrix XenMobile giver problemfri åbn-i-funktionalitet, så brugere kan udveksle data og dokumenter med Office-apps. En vedhæftet fil i XenMobile Secure Mail kan uden problemer åbnes i adskillige Microsoft Office 365-apps.

Muliggør sikkerhed for både data i hvile og data i bevægelse ved hjælp af VPN-per-applikation med Citrix NetScaler ADC.  Samme NetScaler Application Delivery Controller, som anvendes med Citrix Secure Mail og andre XenMobile-apps, kan også bruges med O365.

Citrix-produkter

XenMobile

  • Send Office 365 og andre mobile apps sikkert til autoriserede mobile enheder, der opfylder compliancekrav.
  • Håndhæv politikker vedrørende kryptering af devices til beskyttelse af data i hvile.
  • Muliggør beskyttelse med mikro-VPN og VPN-per-applikation af data, der overføres mellem skyen og det interne datacenter eller netværk i virksomheden.

Se

XenMobile og Office 365

Lær, hvordan XenMobile udvider Microsoft Office 365.

Læs

Sikring og håndtering af O365 med XenMobile

Se, hvorfor Office 365 er blevet populær hos brugerne i virksomheder.

Udforsk

Konfigurering af XenMobile-apps med Office 365

Se de forskellige trin til konfigurering af XenMobile-apps, inklusive Office 365-apps

Næste skridt