Indfør "Bring your own device" (BYOD) uden at gå på kompromis med sikkerheden

Giver medarbejderne mulighed for sikker brug af personlige mobile devices til arbejde

Medarbejdere vælger hyppigere at medbringe deres personlige devices i arbejdsrummet, hvilket giver IT-afdelingerne nye udfordringer i forhold til administration af apps og mobile devices. Medbring dit eget device (BYOD) giver brugeren frihed til selv at vælge device, men udsætter potentielt virksomhedsdata for sikkerhedsrisici.

Se hvordan

IT-afdelingerne får i kraft med, at efterspørgslen på BYOD stiger, behov for sikker håndtering af apps og devices. Citrix XenMobile sætter IT-afdelingerne i stand til at håndtere mobile apps og devices på tværs af platforme, alt sammen fra én og samme konsol. Med mobil administration via en enkelt konsol kan IT-afdelinger indstille processer til at opfylde sikkerheds- og compliancekrav, imens medarbejderne stadig har frihed til at vælge deres eget device.

Citrix XenMobile leverer en MAM-løsning (administration af mobile applikationer), der fjerner medarbejdernes bekymringer over fortrolighedsspørgsmål. IT-administratorer kan uden devicetilmelding anvende applikationsspecifikke processer som f.eks. samlet login eller fjernsletning samt processer imellem apps. Med en MAM-fokuseret tilgang befinder medarbejderens personlige og arbejdsrelaterede filer og apps sig side om side på vedkommendes mobile device uden at kompromittere sikkerheden for virksomhedens data.

Giv medarbejderne de redskaber, de har brug for, så de kan være produktive på deres personlige device. XenMobiles sikre produktivitetsapps, der er optimeret til virksomhedsbrugeren, giver de samme erhvervsfunktioner, som brugerne forventer fra deres desktop-apps. Integreringen af sikre produktivitetsapps og arbejdsgange sætter brugeren i stand til at producere på deres egne personlige devices. IT-administratorer styrer de forskellige apps centralt på tværs af forskellige platforme og minimerer hermed BYOD's administrationskompleksitet samtidig med, at den mobile produktivitet maksimeres.

Citrix-produkter

XenMobile

  • Transformer din forretning gennem central administrering af apps og data på tværs af platforme.
  • Fjern behovet for devicetilmelding med en MAM-fokuseret tilgang.
  • Anvend app-specifikke sikkerhedspolitikker, der tillader, at personlige data og virksomhedsdata ligger side om side på medarbejdernes devices.

Næste skridt