Citrix Synergy 2019 | Watch the best of Synergy on demand 

Din telefon er smart.
Dit TV er smart.
Nu er dit arbejdsrum også smart.

Forvandl medarbejderoplevelsen med det eneste intelligente arbejdsrum, som både organiserer, leder og automatiserer arbejdet.

Organisering

Få arbejdet gjort på din måde

Få adgang til alt, hvad du behøver for at være produktiv ved hjælp af en samlet oplevelse på en hvilken som helst enhed. Alle dine apps og data er lige ved hånden, så du kan være mere engageret i dit arbejde. Du skal bare logge ind én gang, så er du i gang.

Virksomheder med højere medarbejderengagement ser 2,5 gange højere omsætningsvækst.

Kilde: Medium

Guide

Gør arbejdsrummet til dit rum

Få kun vist det, du har brug for, når du har brug for det, med en samlet oversigt over personlige og prioriterede opgaver og nøgleindsigter.

Bliv hurtigt og nemt færdig med rutineopgaver i dit arbejdsrum eller ved hjælp af et samarbejdsværktøj som Microsoft Teams – uden besværet med at skifte imellem eller logge ind på flere apps.

Sammenhængsskift imellem apps kan resultere i 40 % tab i produktivitet.
Source: Harvard Business Review

Automatisering

Arbejd smartere og hurtigere

Gør beskæftigelsesarbejde til noget fra fortiden med en virtuel assistent, der automatiserer gentagne opgaver og forenkler arbejdsgange.

Få hurtigt svar på spørgsmål som "Hvor mange dage har jeg fri?" eller "Hvilken status har min PO?" without having to log in to multiple systems. 

Medarbejdere bruger 20 % af deres tid på at lede efter interne oplysninger.
Kilde: McKinsey Insights

Det er nem at virkeliggøre

Spar endnu mere tid med forudkonfigurerede out-of-the-box-mikro-apps til populære SaaS-apps som Salesforce, Concur, SAP og andre.

Du behøver ikke investere i komplekse softwareudviklingsværktøjer for at brugertilpasse arbejdsgange. En simpel opbygger af mikro-apps uden kode gør det hurtigt og nemt at strømline opgaver og automatisere arbejde.

Live webinar | Wednesday, June 26 | Multiple sessions available
The future is here: Deliver a better digital workspace experience through intelligence and automation

Join Citrix and Forrester Research to discuss how an intelligent workspace can improve employee engagement and productivity.

Oplev Citrix Workspace