Mere end virtuel desktop-infrastruktur (VDI)

Sikker levering af Windows Desktops og apps med mere end en VDI-appliance

Virtuel desktopinfrastruktur (VDI) tilbyder nogle afgørende fordele for IT-afdelinger, herunder forbedret sikkerhed og centraliseret desktop-management, men det er ikke nok for nutidens organisationer at have sikker adgang til eksterne Windows- eller Linux-desktops. Kravene til IT-afdelingerne må afføde en mere avanceret tilgang. Organisationer har brug for at optimere brugeroplevelsen for at øge IT-anvendelse, maksimere kapaciteten ved at minimere antallet af konsoller, der skal styres, og sikre, at følsomme data forbliver sikre – selv i BYOD-programmer, hvor medarbejdere har adgang til apps og data fra deres personlige devices.

Se, hvor nemt det er at starte et virtuelt Windows 10 desktop

Se hvordan

Citrix Virtual Apps and Desktops går længere end standardiserede VDI-anordningsløsninger for at levere fuldt fungerende virtuelle Windows og Linux-desktops og de apps, medarbejderne har brug for for at forblive produktive. Et virtuelt desktop fra Citrix Virtual Apps and Desktops både ligner og føles som et lokalt installeret desktop – selv med krævende applikationer som 3D CAD-teknik eller designapplikationer.

Citrix Virtual Apps og Desktops giver ekstern pc-adgang til øjeblikkelig levering af alle fordelene ved desktop-virtualisering uden at skulle overflytte desktops til datacenteret. Brugere får en sikker, direkte HD-forbindelse til deres kontor-pc.

Citrix Virtual Apps and Desktops kombinerer fordelene ved virtuelle desktopinfrastrukturanordninger med den administrative effektivitet ved enkeltbilleder for at levere en desktop-virtualiseringsløsning, der opfylder både brugernes og IT-administratorernes behov. Administratorer kan i modsætning til traditionelle VDI-installationer nemt styre deres master images centralt, samtidig med at brugerne får en tilpasset og personlig desktop-oplevelse.

Citrix Virtual Apps and Desktops muliggør ligeledes automatiseret desktop thin-provisionering for at forenkle billedadministration ved små og store installationer af virtuelle desktops og virtuelle servere. Thin provisionering reducerer omkostninger og kompleksitet ved VDI og shared storage, så den er levere ed ved som er mindre end ved administrationen af en lokal pc.

Citrix-applagdeling forenkler applikation- og OS-administration ved at lade dig administrere apps, brugere og styresystemer som individuelle lag. IT kan med denne unikke teknologi levere apps og desktops mere effektivt både lokalt eller fra førende offentlige cloudleverandører.  Applagdelingsteknologien "containeriserer" desktop-apps som virtuelle disks til strømlinet levering til slutbrugere og effektiv engangsopdatering for IT. Med brugerlag kan administratorer levere en vedvarende desktopoplevelse til deres brugere med samme lethed og omkostningsbesparelser som ved levering af et samlet desktop-miljø.

Citrix-produkt

Citrix Virtual Apps og Desktops

  • Tilbyder vedvarende virtuelle Windows- og Linux-desktops, der kan tilpasses, så de opfylder de mest krævende brugeres behov, hvor som helst og på alle devices.
  • Tilbyder omkostningseffektive, virtuelle desktops, der deles af mange brugere for at give fordelene ved desktop-virtualisering, samtidig med at it-kontrollen øges og administrationen forenkles.
  • er FIPS 140-2 compliant og Common Criteria-certificeret for at leve op til branchens højeste sikkerhedsstandarder.

Se

Tør du sammenligne

Hvor god er din VDI-desktop applikations reaktionsevne i forhold til WAN?

Læs

Omkostningerne for Slash IT med VDI

Se, hvordan tre virksomheder nedsætter drifts- og kapitalomkostninger, imens dyre sikkerhedsbrud undgås.

Udforsk

Adgang hvor som helst med VDI

Medicinsk center anvender strømlinet EMR-system til tusindvis af arbejdsstationer.