Moderniser it-sikkerheden

Tag fat på de stigende cybersikkerhedstrusler ved hjælp af en medarbejdercentreret sikkerhedstilgang

I takt med at arbejdsbelastninger hastigt bevæger sig ud i clouden, og brugerne bliver mere afhængige af SaaS-applikationer, bliver den store efterspørgsel på pålidelig adgang et krav, it-afdelinger er nødt til at imødekomme – især fordi brugerne forventer problemfri adgang mellem enheder og placeringer. Det betyder, at organisationer som din har brug for sikkerhedstilgange, der tilbyder et fremragende adgangskontrolniveau, imens du tilpasser dig kontekstuelle faktorer som placering og brugeradfærd. I modsætning til fortidens multi-adgangs- og punktløsninger leverer den moderne sikkerhedsstrategi et bredt og integreret syn på distribueret it, så du kan identificere og bevare forspringet, når det drejer sig om både interne trusler og ondsindede eksterne aktører.

Se hvordan

Citrix Workspace leverer en enkel, tilpasset oplevelse til den enkelte bruger på baggrund af kontekst og præferencer. It-afdelingen kan indstille kontekstuelle politikker til automatisk at tilpasse sig skiftende forhold – tildele eller tilbagekalde adgang på baggrund af bruger, placering, enhed eller mistænkelig aktivitet. Levere samlet login (single sign-on, SSO) på tværs af web, SaaS og virtuelle apps med henblik på at forenkle it-administration og tilvejebringe en bedre brugeroplevelse.

Citrix Workspace muliggør også mobil arbejdskraft ved problemfri anvendelse af politikker for enheds- og app-kontrol. Leverer start til slut-kryptering for at sikre data, der bevæger sig mellem endepunkter, netværk og virksomhedsressourcer. It-afdelinger kan udnytte sofistikeret containerteknologi til at sikre apps og data på enheden med en krypteret boks med høj sikkerhed til nøgleopbevaring.

Eftersom Citrix Workspace giver dig synlighed på tværs af endepunkter, netværkssti, webtrafik, datalagre, virtuelle applikationer samt web- og SaaS-applikationer, er det nemmere at registrere malware. Isoler højmåls-apps for at beskytte dem imod angreb. Undersøg browseraktivitet og omdiriger mistænkelig adgang til en sikrere sandkasseplacering for at undgå, at ondsindet aktivitet eller skadelige data får adgang til området. Anvend politikker, du kan kontrollere centralt, og administrer blokering af sider.

Citrix Workspace hjælper ligeledes med at sikre virksomhedskontinuitet ved at indsamle input fra netværks-, web- og SaaS-applikationer samt virtuelle apps. Sørg for tilgængelighed af applikationers og tjenesters ydeevne for brugere til enhver tid gennem forbindelse, der altid er på, selv under server- eller netværksbrud, og beskyt mod angreb, der har til formål at afbryde forretningsdriften.

Citrix Workspace sikrer dine mest følsomme virksomhedsdata, uanset om de er i brug, i bevægelse eller opbevares – i datacenteret eller clouden. Du kan nemt udveksle og samarbejde om dokumenter, samtidig med at du sikrer AES 256-kryptering af alle metadata og indhold, der lever op til industristandarder. Integrer datatabsforebyggelsesløsninger (DLP) af hensyn til synlighed og kontrol ved deling af følsomme data.

Nem demonstration af compliance med synlighed på tværs af hele din infrastruktur. Citrix Workspace bidrager til bedre håndhævelse af compliance- og styringsaspekter såsom informationsrettighedsstyring (IRM) og datatabsforebyggelse (DLP) ved at integrere brugerroller og -ansvar direkte i, hvordan de bruger og interagerer med apps og data. Dette gør det lettere at opdage og forhindre eksterne eller interne ondsindede forsøg på at stjæle følsomme data.

Se Citrix Workspace i funktion

Oplev en live-demonstration.