Omdan medarbejderoplevelsen med en løsning på et intelligent arbejdsrum

Organiser, styr og automatiser arbejdet for øget produktivitet

Medarbejdere kan miste meget tid og tålmodighed, hvis deres arbejdsoplevelse er kørt fast, fordi de skal søge i flere systemer for at finde opgaver og information. Arbejdsstyrken i dag har brug for et intelligent digitalt arbejdsrum for at bringe orden i kaosset og give medarbejderne én handlingsmæssig indgang til alle systemer. Et intelligent arbejdsrum registrerer ændringer, der betyder noget, og strømliner komplekse processer til engangsbaserede arbejdsgange. Vigtige oplysninger og opgaver kan skubbes til et hvilket som helst andet sted. Med en løsning på et intelligent arbejdsrum får medarbejdere en fantastisk oplevelse, og værdifulde virksomhedsdata kommer aldrig ud af IT's kontrol.

Demonstration og præsentation af Citrix Workspace Intelligence

Download mobilitetskit fra Citrix

Lad ikke kravene til mobil forretning komplicere IT-administrationen.

Se hvordan

Citrix Workspace giver brugerne ét adgangspunkt – en velkendt, ensartet grænseflade, uanset enhedstype. Brugere kan få adgang til alt fra deres arbejdsrum, lige fra indbyggede SaaS-apps til web- og mobil-apps samt virtuelle apps og endda fra desktops til distribueret fillagring. En app-butik giver dig mulighed for automatisk at levere alle app-typer til et hvilket som helst antal enhedsformularfaktorer.

Citrix-teknologi hjælper dig med også at bevare kontrollen med miljøet på andre måder. Sikker integreret identitets- og adgangskontrol autentificerer brugere og leverer praktisk samlet login – og giver IT app-startintelligens. Citrix-netværksteknologi sikrer, at brugerne får den applikationsydeevne, de efterspørger, uanset deres fysiske placering, eller hvor deres applikationer er hostet.

Citrix Workspace har mikro-apps designet til at hjælpe dine brugere med at arbejde smartere og nå resultater hurtigere. De samler informationer og opgaver fra forskellige systemer og automatiserer arbejdsgange. Unødvendige login, klik og swipes elimineres, så medarbejdere kan udføre rutinemæssige opgaver hurtigere. Personlige og prioriterede notifikationer og proaktive intelligente forretningsfeeds leverer vigtig handlingsmæssig information helt problemfrit.

Mikro-app-sideopbyggeren gør det muligt at oprette tilpassede arbejdsgange på få minutter. Levér personlige opgavelister og etkliksopgaver til medarbejdere for at hjælpe dem med at forenkle deres arbejde. Hvis out-of-the-box mere er din stil, tilbyder Citrix Workspace mikro-apps designet i samarbejde med populære SaaS-udbydere.

Citrix Workspace gør det muligt at styre forskellige it-siloer på en samlet konsol. Fra dette ene transparente felt kan du styre tjenester til arbejdsrum, reducere overflødigt arbejde og strømline it-driften. Du kan også vurdere interne trusler proaktivt. Citrix Workspace med Citrix Analytics giver brugeradfærdsanalyser. Brugernes risikoniveauer vurderes og bedømmes, hvilket gør risikoen nem at identificere og afbøde. Kombinationen af ydeevne- og årsagsanalyse hjælper dig med at optimere ressourcerne, så du kan levere en fantastisk brugeroplevelse.  

Citrix-produkt

Citrix Workspace

  • Giver medarbejderne én handlingsmæssig indgang til alle deres systemer.
  • Nedbryder komplekse SaaS-applikationer til engangsbaserede, strømlinede arbejdsgange.
  • Automatiserer arbejde ved at skubbe vigtige oplysninger og opgaver ud til enheder, intranet eller messenger.

Se Citrix Workspace i funktion

Oplev en live-demonstration.