Applikationsvirtualisering og VDI-ikon

Digitalt arbejdsrum

Integrér teknologier, platforme, devices og clouds for at sikre og forenkle it-administrationen. Giv personlig adgang til de relevante systemer og værktøjer, som medarbejderne har brug for, når og hvordan de har brug for dem.

DIGITALT ARBEJDSRUM

Citrix Workspace

Hvad er et digitalt arbejdsrum?

Et digitalt arbejdsrum er en fleksibel og integreret måde at levere og administrere apps, desktops, data og enheder, som dine brugere har brug for, på en kontekstuel og sikker måde. Et forenet, kontekstuelt og sikkert, digitalt arbejdsrum fra Citrix giver dig mulighed for at gøre alt dette og indse alle fordelene ved hybrid- og multi-cloudmiljøer, samtidig med at du forenkler administration og overvinder sikkerhedsudfordringer med en medarbejdercentreret tilgang til sikkerhed. Et komplet, sikkert digitalt arbejdsrum skal være:

Ensartet

IT-afdelinger kan konfigurere, overvåge og styre hele din teknologi-IT-infrastruktur igennem en enkelt glasrude og levere en samlet brugeroplevelse.

Kontekstuel

Digitale arbejdsrum anvender maskinindlæring til at tilpasse hver enkelt medarbejders mønstre og forventninger, så medarbejderne kan arbejde sikkert og være produktive, hvor de end befinder sig.

Sikker

En medarbejdercentreret sikkerhedstilgang sætter brugeren i centrum af din sikkerhedsramme og syntetiserer alt, hvad der vides om brugeren og dennes adfærd, for at give kontekstuel adgang, sikkerhedskontrol og beskyttelsesanalyse for fuld synlighed på tværs af netværket og brugerøkosystemet.

Du har din arbejdsplads med i lommen. Når du forlader kontoret, lukker din session og begynder at arbejde igen på toget, er markøren i samme position, som da du forlod kontoret. Det er fremtiden. Det er sådan det skal være.
Markus Marksteiner
Group CTO
Baloise Group

Hvorfor Citrix Workspace?

Administrationen af en stadig længere liste af SaaS-, web- og mobilapps, der kører på et utal af clouds, er besværligt og øger dine sikkerhedsrisici. Citrix Workspace med en medarbejdercentreret tilgang til sikkerhed gør det muligt for IT at tage kontrollen og proaktivt håndtere sikkerhedstrusler i dagens distribuerede hybrid-cloud-, multi-cloud- og multi-enhedsmiljøer. Kun Citrix kan samle alle apps og data på tværs af alle applikationer – både lokalt og i clouds – for at levere den rigtige oplevelse til den rigtige bruger på det rigtige tidspunkt.

Se Citrix Workspace i funktion.

Brancheanerkendelser

  • Citrix Virtual Apps reducerer omkostninger til desktop-support med 1,7 millioner dollars.

  • Citrix er anerkendt som værende førende inden for IDC MarketScape: Verdensomspændende administration af enterprisemobilitetssoftware 2018 Leverandørbedømmelse”

  • Citrix er udnævnt som leder i 2018 Gartner Magic Quadrant for Content Collaboration Platforms.

  • Overvej Citrix ved alle ADC-muligheder overalt i verden

Vores fremhævede partnerskaber

Næste skridt