Applikationsvirtualisering og VDI-ikon

Digitalt arbejdsrum

Sådan ser fremtiden ud

Arbejde er ikke længere et sted, det er en stadig mere dynamisk aktivitet, som medarbejdere forventer er lige så fleksibel, som de selv er. Citrix fremmer digitale arbejdsrum, der kombinerer frihed og sikkerhed. Uanset om arbejdet foregår på stedet, på farten eller i clouden, giver Citrix dig tryghed uden kompromiser.

DIGITALT ARBEJDSRUM

Citrix Workspace

Hvad er et digitalt arbejdsrum?

Et digitalt arbejdsrum er en fleksibel og integreret måde at levere og administrere apps, desktops, data og enheder, som dine brugere har brug for. Et forenet, kontekstuelt og sikkert digitalt arbejdsrum fra Citrix giver dig mulighed for at gøre alt dette og forstå alle fordelene ved hybrid- og multi-cloudmiljøer, samtidig med at du forenkler administration og overvinder sikkerhedsudfordringer. Et komplet, sikkert digitalt arbejdsrum skal være:

Ensartet

It-afdelinger kan konfigurere, overvåge og styre hele din it-infrastrukturs teknologi igennem en enkelt glasrude og levere en samlet brugeroplevelse.

Kontekstuel

Digitale arbejdsrum anvender maskinindlæring til at tilpasse hver enkelt medarbejders mønstre og forventninger, så medarbejderne kan arbejde sikkert og være produktive, hvor de end befinder sig.

Sikker

En medarbejdercentreret sikkerhedstilgang sætter brugeren i centrum af din sikkerhedsramme og syntetiserer data om brugeradfærd for at give kontekstuel adgang, sikkerhedskontrol og beskyttelsesanalyse for fuld synlighed.

Du har din arbejdsplads med i lommen. Når du forlader kontoret, lukker din session og begynder at arbejde igen på toget, er markøren i samme position, som da du forlod kontoret. Det er fremtiden. Det er sådan det skal være.
Markus Marksteiner
Group CTO
Baloise Group

Hvordan Citrix kan hjælpe

Web- og mobilapplikationer, der er aktive på et hvilket som helst antal clouds, er i takt med administrationen af en stadig længere SaaS-liste uhåndterlige og øger dine sikkerhedsrisici. Citrix Workspace giver it mulighed for proaktivt at håndtere sikkerhedstrusler i dagens distribuerede, hybride multi-cloud-, multi-enhedsmiljøer. Kun Citrix kan samle alle apps og data på tværs af alle applikationer – både lokalt og i clouds – for at levere den rigtige oplevelse til den rigtige bruger på det rigtige tidspunkt.

Se Citrix Workspace i funktion.

Brancheanerkendelser

  • Citrix Virtual Apps reducerer omkostninger til desktop-support med 1,7 millioner dollars.

  • Citrix er anerkendt som værende førende inden for IDC MarketScape: Verdensomspændende administration af enterprisemobilitetssoftware 2018 Leverandørbedømmelse”

  • Citrix er udnævnt som leder i 2018 Gartner Magic Quadrant for Content Collaboration Platforms.

  • Overvej Citrix ved alle ADC-muligheder overalt i verden

Vores fremhævede partnerskaber

Næste skridt