Forøg ydeevneanalyse

Gør brugeroplevelsen, applikationsydeevnen og infrastruktursynligheden bedre

Det kan være vanskeligt for IT at bestemme årsagen til applikationsydelsesproblemer, især ved brug af flere forskellige værktøjer til ydeevnekontrol på tværs af virtuelle apps og desktops, SaaS-applikationer, mobile og indbyggede apps og andre indholdssamarbejdsløsninger. Ved hjælp af en række forskellige værktøjer tilføjes et uhåndterligt niveau af kompleksitet for køb, licensering, implementering, opdatering og opgradering – for ikke at nævne IT-administrationens oplevelse. Der er en udfordring i at være på forkant med problemerne, endsige forhindre dem helt. Dette er muligt i reparationstilstand. Det, der mangler, er start-til-slut-synlighed på tværs af dit miljø og feedback fra direkte brugeroplevelser. Miljøerne i dag kræver enkeltvisning, der giver start-til-slut-synlighed på tværs af apps, netværk og infrastruktur, hvilket giver IT de nødvendige data til at kunne reagere hurtigt på områder, der fungerer dårligt, og som påvirker deres slutbrugere.

Se hvordan

Få en konsolideret visning af ydeevnen for Citrix Virtual Apps and Desktops baseret på brugersessioner. Måler et enkelt eller flere steders tilstand for kunder på stedet. Citrix kan give omfattende synlighed i ICA-trafikkanaler, Citrix Gateway og HDX-information for at levere start-til-slut-ydeevneindsigt.

Kvantificer slutbrugeroplevelsen i appen efter session med klassifikationerne "Fremragende", "Rimelig" eller "Dårlig." CitrixAnalysemaskinlæringsmotoren afslører forringet ydeevne ved at overvåge netværkslatens og logonvarighed ved hjælp af Citrix HDX-indsigter og Citrix Director. Nem identificering af brugergrupper, der oplever dårlig ydeevne.

Få indsigt i VDA-ydeevnen for et givet sted eller på tværs af flere steder. Åbn trenddata og indsigter i tilgængelige og ubrugelige VDA'er over en periode. Bekræft, at din kapacitetsstyringsstrategi opfylder dine præstationsmål. Juster underliggende ressourcer med henblik på at maksimere ydeevnen og hjælpe med at planlægge fremtidige behov.

Citrix-produkt

Citrix Analytics

  • Gør start-til-slut-ydeevneindsigter synlige
  • Nem identificering af brugergrupper, der oplever dårlig maskinlæringsydeevne.