Gentænk sikker digital forretning med digitale workspaces.

Vi samarbejder med kunderne om at udforme, hvordan fremtidens arbejde skal se ud. Vi fremmer teknologien for digitale workspaces for at forene og berige brugeroplevelsen, sikre virksomhedsapplikationer og -data samt forenkle IT-afdelingernes evne til at konfigurere, overvåge og håndtere nutidens komplekse hybrid- og multi-cloud miljøer. Det er sådan, vi forbinder folk, organisationer og ting — hvor som helst, til enhver tid, på ethvert device.

Citrix leverer fleksibilitet og kontrol til at forvandle arbejdet og fremme forretningen

For at kunne virkeliggøre skyens agilitet uden at blive forsinket af kompleksitet og sikkerhed, har du brug for fleksibiliteten og kontrollen i digitale workspaces. Citrix Workspace integrerer forskellige teknologier, platforme, devices og clouds, så det er fleksibelt og nemt at indføre. Indfør ny teknologi, uden at din eksisterende infrastruktur påvirkes. IT-afdelinger og brugere kan sammen skabe et kontekstual, softwaredefineret område, som beskytter og proaktivt tager fat på sikkerhedstrusler på tværs af nutidens distribuerede multidevice-, hybrid- og multicloud-miljøer . Samlet, kontekstual og sikker, Citrix bygger fremtidens arbejdsrum, så du kan gøre den teknologi, som du har brug for for at fremme forretningen, operationel.

Citrix Cloud-services

Styrken ved Citrix er skyens fleksibilitet

Citrix Cloud-tjenester leverer den hurtigste og mest enkle og fleksible metode til sikker håndtering af digitale arbejdsrum. Reducer omkostninger og kompleksitet og skab og indfør workspaces hurtigt i enhver sky eller infrastruktur efter eget valg.

Få mere at vide om Citrix Cloud-services 

750.000

ANTAL SKY-LEVEREDE PLADSER HOS CITRIX TECHNOLOGIES

Kilde: Citrix Salgsaktiviteter

Digitalt arbejdsrum

Levér den rigtige oplevelse til den rigtige bruger på det rigtige tidspunkt

Integrér teknologier, platforme, enheder og clouds for at sikre og forenkle it-administrationen, samtidig med at du giver personlig adgang til de relevante systemer og værktøjer, som dine brugere har brug for, på en kontekstuel og sikker måde.

Få mere at vide om det digitale arbejdsrum

15M

AKTIVE UGENTLIGE BRUGERE AF XENAPP OG XENDESKTOP

Kilde: Citrix Insight Services, august 2017

Software-defineret Citrix Networking

Arbejd sammen med en brancheleder. Få ro i sindet.

Levér softwarebaserede netværkløsninger med en sikkerhed, pålidelighed og hastighed, som tusinder af netværk verden rundt stoler på.

Få mere at vide om softwaredefinerede netværk

#1

IT-PROFESSIONELLE HAR VALGT CITRIX NETWORKING SOM DEN BEDSTE STYREENHED FOR APPLIKATIONSLEVERING TRE ÅR I TRÆK

Kilde: IT Brand Impulse 2015


 

Gør digital transformation til virkelighed

Hver eneste industri - lige fra transport- og restaurationsbranchen til finansverdenen - påvirkes af digital teknologi. Fra cloudtjenester til dataanalyse revolutionerer teknologien den måde vi arbejder på, åbner op for muligheder for at skabe nye forretningsmodeller, fremmer innovation, udvikler produktudvikling og giver kunder meningsfulde oplevelser.

Gør dine systemer mere enkle

En cloud-baseret tilgang gør administration enklere, hvilket giver IT-teams mere fleksibilitet til at indføre nye systemer, skalere hurtigt og udrulle opdateringer, når det er nødvendigt.  

Få kontrol over cybersikkerhed

Vores tilgang til sikkerhed er anderledes. Et kontekstbevidst, softwaredefineret område giver sikker, brugerspecifik adgang og adfærdsbetinget analyse og dermed mulighed for fuld synlighed på tværs af netværk og brugerøkosystem.

Anvendt af førende virksomheder i dag

Verdens mest kendte brands sætter deres lid til, at Citrix leverer sikre digitale workspaces.

Fortune Global 100

Fortune Global 500

Forbes Global 2000

Kilde: Citrix Salgsaktiviteter, 2015

Hvad er det, der gør Citrix til noget særligt?

Ensartet

IT-afdelinger kan konfigurere, overvåge og styre hele din teknologiinfrastruktur igennem en enkelt glasrude og levere en samlet brugeroplevelse.

Kontekstuel

Digitale workspaces anvender maskinindlæring til at tilpasse hver enkelt medarbejders mønster og forventninger, så medarbejderne kan arbejde sikkert, hvor de end befinder sig.

Sikker

Et softwaredefineret område, der giver sikker adgang og fuld synlighed på tværs af netværk og brugerøkosystem, så du proaktivt kan tage dig af trusler.

Hvad siger eksperterne?

Citrix er anerkendt som førende i Forrester Unified Endpoint Management Wave Report 2019.

Citrix tilbyder den eneste dokumenterede løsning til virtualisering af Microsoft Skype til virksomheder.

Citrix er udnævnt som leder inden for Gartner 2018 Magic Quadrant Content Collaboration-platforme.

Over 400.000 kunder kan levere apps og data sikkert med Citrix-produkter

Kilde: Citrix salgsaktiviteter, marts 2016

Se flere historier fra kunder

Se hvordan Citrix-løsninger kan hjælpe dig med at redefinere arbejdet