Vi gør det nemmere at opleve vores løsninger ved at samle vores portefølje

Måske har du bemærket nogle vigtige forandringer i vores bestræbelser på at ensrette vores produktportefølje, og det vil du blive ved med at se i resten af 2018. Vi gør det nemmere at bruge Citrix-produkter, samtidig med at det bliver nemmere at forstå vores løsninger med de nye navne. Vi er dedikerede til at forenkle den måde, du oplever vores Digital Workspace-, Networking- og Analytics-løsninger, så vi kan levere personlige oplevelser med netop de muligheder og den fleksibilitet, der passer til dine forretningsbehov. Se nedenfor for yderligere oplysninger.

Digitalt arbejdsrum

Citrix Workspace bliver én forenet, kontekstuel, sikker løsning. Citrix Workspace tilbyder en brugercentreret oplevelse, hvor alt hvad du behøver for at arbejde findes i en samlet app med forenklet adgang og ydeevne baseret på brugerkontekst og it-baserede forhold.

Citrix Workspace
Vi tilbyder én løsning, der sætter it-afdelinger i stand til at levere sikker adgang til apps, desktops og data fra alle devices. Citrix Workspace giver en brugercentreret oplevelse, hvor alt, hvad du behøver for at arbejde, er samlet i én app.

Citrix Virtual Apps and Desktops
(før XenApp og XenDesktop)
Giv medarbejdere frihed til at arbejde hvor som helst, mens du reducerer IT-omkostningerne. Sikker levering af Windows-, Linux-, internet- og SaaS-apps plus fuldt ud virtuelle desktops til ethvert device, fra enhver cloud.

Citrix Content Collaboration
(ShareFile-integrering)

Understøtter sikker adgang, synkronisering og deling af filer.

Citrix Endpoint Management
(før XenMobile)
Udvider administrationen af mobilapplikationer og devices til endepunkts- og IoT-orkestrering og sikkerheden med Citrix Workspace.

Citrix Workspace-applikation
Ny mobil-, web- og desktop-oplevelse, der samler alle dine apps og filer på ét sted.

Citrix Hypervisor
(før XenServer)
Optimeret servervirtualisering til al din datacenter-arbejdsbelastning.

Citrix Secure Browser
(før XenApp Secure Browser)

Inkorporerer sammenhængende, sikker fjernadgang til internet-hostede webapplikationer i Citrix Workspace.

Netværk

Den omfattende Citrix Networking-portefølje, hvoraf dele tidligere blev kaldt NetScaler og Cedexis, vil udvide sig yderligere til et softwaredefineret netværk. Citrix vil nu være det primære navn inden for applikationslevering – med pålidelig sikkerhed og synlighed via intelligent analyse.

Citrix ADC
(formerly NetScaler ADC)
Pålidelig levering af applikationer og load balancing på tværs af netværket.

Citrix administration af applikationslevering
(før NetScaler Management og Analytics System)
Start-til-slut-netværks- og applikationsadministration, automatisering, analyse og orkestrering.

Citrix Gateway
(før NetScaler Unified Gateway og NetScaler Access Gateway)
Sikker, kontekstuel adgang til de apps og data, du har brug for for at arbejde bedst.

Citrix SD-WAN
(før NetScaler SD-WAN)
Forvandlingen af filialnetværk og WAN'er med cloudteknologi til en pålidelig og ensartet brugeroplevelse.

Citrix Secure Web Gateway
(før NetScaler Secure Web Gateway)

Hjælper dig med at håndhæve virksomhedspolitikker og blokere skadeligt materiale for at sikre dine medarbejdere og virksomhedsoplysninger.

Citrix Web App Firewall
(før NetScaler App Security, NetScaler App Firewall og NetScaler Web App Security)
Højtydende firewall til web-applikationer (WAF), der beskytter netværket mod trusler.

Analyse

Citrix Analytics anvender maskinindlæring til at levere brugeradfærdsanalyser og proaktiv sikkerhedsindsigt. Citrix Analytics indsamler data på tværs af Citrix-porteføljen, der genererer handlingsmæssige indsigter og sætter administratorer i stand til at håndtere bruger- og applikationssikkerhedstrusler proaktivt, forbedre programmets ydeevne og understøtte løbende drift.

Citrix Analytics
Prædiktiv og præskriptiv indsigt i Citrix-porteføljen.

Ofte stillede spørgsmål

Citrix arbejder altid på at levere den foretrukne måde at arbejde med produkter og løsninger på for at give den oplevelse, sikkerhed og de valg, du har brug for, for at innovere, engagere kunder og være produktiv – når som helst, hvor som helst. Hvis vi forener erfaringer, kan vi forenkle vores tilbud, hvilket kræver navneændringer. Nu da vi er gået over til de nye løsninger og navne, vil det være lettere for dig at forstå fordelene ved Citrix som en forretnings- og teknologipartner.

Den brancheførende teknologi, supporten og de tjenester, du forventer fra Citrix, vil ikke ændre sig. Nu og i løbet af det næste år vil du se ændringer på vores websted, i supportdokumentation og på brugergrænseflader, og vi støtter dig i skiftet af portaler, brugerdokumentation og brugeradfærd. Når overgangen er færdig, vil din organisation kunne drage fordel af integrationen og foreningen af ​​vores portefølje, som bedre vil kunne levere fordele, der passer til dine forretningsbehov.

Ja, du vil bemærke, at vi fremover tilpasser versionsnavnene på tværs af porteføljen med en standardversion, en avanceret version samt en premium-version. Kontakt din salgsrepræsentant, hvis du har spørgsmål til eksisterende versioner.

Næste skridt