Work Better. Live Better.

Citrix blev grundlagt på et kerneprincip: at gøre verdens apps og data sikre og lettilgængelige. Hvor som helst. Når som helst. Og på ethvert device eller netværk.

Vi begyndte dette for 30 år siden, da vi lancerede fjernadgang. Og vi har aldrig set os tilbage.

Vi har altid ment, at teknologi skal være befriende. Frigøre organisationer, så de kan sætte nye grænser for produktivitet og innovation. Give folk mulighed for at arbejde hvor som helst og når som helst. Og give IT-afdelingen sjælefred fordi de ved, at kritiske systemer altid vil være tilgængelige og sikre.

Det er derfor, at vi hos Citrix sigter mod at styrke en verden, hvor alle mennesker, alle organisationer og alle ting er forbundne. Et sted, hvor alle forretninger er digitale forretninger. Hvor organisationer overalt bruger cloud, mobil og big data til at opfinde nye forretningsmodeller og genoverveje, hvordan vi arbejder og lever. En verden, hvor vores kunder er frie til at gøre det utænkelige muligt.

Kort sagt sigter vi mod at gøre teknologi befriende. Igen.
 

about-page-240x140

Fremtidens arbejdsrum

Vi mener, at konceptet "arbejde" gennemgår endnu et stort skift - fra at være en fysisk arbejdsplads til at være et mere omfattende arbejdsrum, hvor erfaring, fleksibilitet, identitet og sikkerhed er centrale. Citrix fremmer virksomhedsmobilitet gennem sikre, mobile workspaces, som giver folk øjeblikkelig adgang til apps, desktops, data og kommunikation på alle devices og via alle typer netværk og clouds. Når personer selv vælger, hvordan, hvor og hvornår de arbejder, føler de sig motiverede, og virksomheder kan forny sig som aldrig før.

 

Citrix (NASDAQ:CTXS) stræber efter at styrke en verden, hvor folk, organisationer og ting er sikkert forbundne og tilgængelige for hermed at muliggøre det ekstraordinære. Citrix' teknologi gør verdens apps og data sikre og lettilgængelige, så folk kan arbejde hvor som helst og når som helst. Citrix leverer en komplet og integreret portefølje af løsninger til Workspace-as-a-Service, application delivery, virtualisering, mobility, network delivery og fildeling, som sætter IT-afdelinger i stand til at sikre, at kritiske systemer er sikkert tilgængelige for brugerne via cloud eller on-premise og på tværs af devicetyper og platforme. Vi havde i 2015 en årlig omsætning på 3,28 milliarder USD, og på globalt plan bruges Citrix-løsninger af mere end 400.000 organisationer og over 100 millioner brugere. Få mere at vide på www.citrix.dk.